unic distribuitor în România

Hidroizolatie premium

hidroizolare-premium-piscini-terase-suprafete-landartech-4
hidroizolare-premium-piscini-terase-suprafete-landartech-4
hidroizolare-premium-piscini-terase-suprafete-landartech-4
hidroizolare-premium-piscini-terase-suprafete-landartech-4

Hidroizolație premium pentru piscine și terase

Descoperiți soluția noastră premium de hidroizolare, perfectă pentru protejarea și întreținerea piscinelor, teraselor și a altor suprafețe exterioare.

Rezistență maximă la apă și umezeală, durabilitate sporită și protecție de lungă durată – totul într-o soluție inovatoare, distribuită unic de noi.

Aflați mai multe și contactați-ne pentru a descoperi cum vă putem ajuta să protejați și să păstrați frumusețea spațiului dvs. exterior!

Beneficii:

  • Rezistență la apă și umezeală
  • Protecție împotriva mucegaiului, ciupercilor și a altor agenți dăunători
  • Durabilitate și longevitate sporite
  • Adaptabilitate la diferite tipuri de suprafețe: beton, cărămidă, piatră, lemn etc.
  • Aspect estetic plăcut și finisare netedă

Această soluție avansată de hidroizolare oferă o protecție de încredere împotriva umidității, infiltrării apei și altor agenți dăunători, asigurând durabilitatea și longevitatea suprafețelor exterioare. Cu o formulă specială, rezistentă la intemperii și UV, această soluție este ideală pentru utilizare în piscine, terase, balcoane, grădini și alte zone expuse la umezeală și condiții dificile.

Hai să lucrăm împreună!

Pentru întrebări, oferte personalizate sau alte informații, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați visele în realitate și să vă răspundem la orice întrebări aveți.

Completați formularul de mai jos sau folosiți datele de contact pentru a intra în legătură cu echipa noastră profesionistă și prietenoasă. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Landartech SRL
RO36074890
J40/6828/2016
Str. Biruintei, nr. 18A, Sector 1,
Bucuresti, Romania