unic distribuitor în România

Gardurile Xcel

Cu materialele de cea mai înaltă calitate și o atenție meticuloasă la detalii, gardurile Xcel aduc un nivel superior de eleganță, securitate și durabilitate în peisajul dvs. exterior.

Indiferent dacă vă doriți o graniță privată și exclusivă pentru locuința dvs. sau garduri impresionante pentru proiectele comerciale și publice, gardurile Xcel sunt alegerea perfectă pentru un spațiu exterior de excepție.

Materiale și Variante:
La Garduri Xcel, oferim o varietate de materiale premium și variante de design pentru a vă satisface gusturile și nevoile individuale. De la garduri din lemn natural și compozit, la garduri metalice și de înaltă tehnologie, precum și opțiuni de garduri vii și ecologice, avem soluții pentru fiecare preferință și stil.

Posibilități și Proiecte Realizate:
Fie că doriți să împrejmuiți o grădină rezidențială, să delimitați o zonă comercială sau să creați o graniță elegantă pentru o proprietate publică, Garduri Xcel vă oferă o gamă variată de opțiuni și posibilități. Explorați galeria noastră foto pentru a vedea exemple de proiecte realizate, inspirație pentru design și soluții creative pentru grădina și proprietatea dvs.

Hai să lucrăm împreună!

Pentru întrebări, oferte personalizate sau alte informații, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați visele în realitate și să vă răspundem la orice întrebări aveți.

Completați formularul de mai jos sau folosiți datele de contact pentru a intra în legătură cu echipa noastră profesionistă și prietenoasă. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Landartech SRL
RO36074890
J40/6828/2016
Str. Biruintei, nr. 18A, Sector 1,
Bucuresti, Romania