Pasiunea pentru organizarea spatiilor verzi ne-a determinat sa punem bazele Landartech, o platforma ce îti oferă servicii si informatii de specialitate, pentru ca tu sa te bucuri de apropierea naturii.

 

Iti punem la dispozitie:

  • Consultanta peisagistica: proiectare, amenajare si întretinere de gradini, spatii urbane, gradini verticale si acoperisuri verzi, realizare de sisteme de drenaj, irigatii, constructie/ montaj pergole, foisoare, fantani si alte elemente de constructii ce tin de spatiul exterior;

  • Informatii pratice despre arhitectura peisagistica.

 

  Suntem o echipă tânără, care mizează pe creativitate, profesionalism și simț practic.

 

Fiecare proiect reprezinta pentru noi o provocare de a integra natura in spatiul tau cotidian intr-o forma placuta si pragmatica si de a-i pastra caracterul.

 

   Credem ca gradinile inseamna mai mult decat un grup de plante si elemente de decor. O gradina bine amenajata este asemenea unei opere de arta, care pune in valoare spatiul, conferindu-i personalitate si o energie aparte. In compania vegetatiei si a elementelor naturale, spatiile urbane dobandesc un plus de farmec, iar confortul lor este amplificat.

 

  Landartech gaseste solutiile potrivite pentru proiectul tau, astfel incat sa beneficiezi de frumusetea naturii într-un ansamblu peisagistic care sa corespunda preferintelor tale.  

DESPRE NOI

Proiectele noastre vorbesc despre noi.

Landartech

Copyright 2020 | Landartech 

Adresa ta e-mail:
Conținutul mesajului:
EXPEDIAZĂ MESAJ
EXPEDIAZĂ MESAJ
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

CONTACT

RO, București

Str. ---

tel. +40752178499

radu.bogdan@

landartech.com

ADRESĂ

MENIU

Proiectare gradini, spatii verzi, irigatie

si a tot ce tine de zona exterioara.

Te putem ajuta cu executia si mentenanta acestora.

DESPRE COMPANIE